1 min læsningNeestrup langer ud efter FCN: De er ikke et hak bedre selv

Jacob Neestrup mener ikke, at FC Nordsjælland er for fine til selv at tage usportslige midler i brug, selvom de ifølge ham slår sig op på det modsatte.

1 min læsning
FC Københavns cheftræner Jacob Neestrup under 2. semifinalekamp i DBU Pokalen mellem FC København og FC Nordsjælland i Parken i København, torsdag den 4. maj 2023.. (Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix)

Det er ikke længere unormalt, at fodboldspillere tager beskidte kneb i brug.

Heller ikke i torsdagens pokalsemifinale mellem F.C. København og FC Nordsjælland kunne spillerne holde sig fra de feje tricks.

Da FCK i anden halvleg fik tildelt et straffespark var Jacob Steen Christensen et smut henne ved straffesparkpletten og ødelægge den med støvlen. Og det falder tydeligvis ikke i god jord hos FCK’s cheftræner, Jacob Neestrup.

Efter kampen viste Viaplay et klip af situationen til Neestrup, som FCK-chefen tolkede over på en form for dobbeltmorale fra Farum-klubben.

– De slår sig jo med på deres character og at opføre sig ordentligt og er ikke for fine til at fortælle det højt og tydeligt til alle andre i dansk fodbold, indleder Nesstrup og fortsætter så:

– De er i hvert fald ikke en hak bedre end os andre, når det kommer til stykket, og det gælder om at komme i en pokalfinale.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

F.C. København møde AaB i pokalfinalen, som spilles i Parken, den 16. maj.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer