LaLiga

La Liga-præsident efter Messi-suspendering: Barca-retur afhænger af én ting

La Ligas præsident, Javier Tebas, gør klart, at der skal styr på økonomien i FC Barcelona, hvis Lionel Messi skal vende tilbage.

Lionel Messis retur til Barcelona fra PSG afhænger af den spanske storklubs økonomi.
Foto: Sarah Meyssonnier/Reuters/Ritzau Scanpix

Sagaen om Lionel Messi og hans kontraktsituation i Paris Saint-Germain virker til at kulminere i disse dage.

Tirsdag kom det først frem, at verdensstjernen ikke kommer til at forlænge sit ophold i den franske hovedstad, hvorefter flere medier kunne fortælle, at argentineren er blevet suspenderet af klubben.

Dermed kan Messi altså hentes kvit og frit til sommer, og med det samme presser et ofte stillet spørgsmål sig ekstra meget på: Skal han tilbage til FC Barcelona?

Under kontraktforhandlingerne med PSG har der i medierne floreret masser af flirten mellem Lionel Messi og hans tidligere klub, som virker ivrige efter at hente ham tilbage.

Der er bare det ene problem, at verdensmesteren ikke er billig i drift – tværtimod – og præcis det peger La Ligas præsident, Javier Tebas, nu på som et muligt benspænd for hans retur til Catalonien.

– Hvis Barca skriver under med Messi, så bliver hans løn mindre, end hvad den er i Paris Saint-Germain, indleder præsidenten ifølge Fabrizio Romano og uddyber så:

– Hans retur afhænger nu af salg af spillere. Jeg tror Barca kommer til at få en god sum ind på spillersalg denne sommer.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Barcelona meddelte tilbage i sommeren 2022, at klubben på daværende tidspunkt havde en gæld på 608 millioner euro – svarende til cirka 5,1 milliarder kroner.

Så selvom Messi jo altså ved sommerens kontraktudløb med PSG kan hentes gratis, skal der stadig forhandles om en passende løn til argentineren, som Messi kan acceptere at spille for, og som Barcelona har råd til at betale.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P