1 min læsningDaramy er rundt på gulvet efter sikret finaleplads: Hvem er det, vi skal spille mod?

F.C. København sikrede sig torsdag aften en plads i pokalfinalen, og ovenpå et vanvittigt opgør, var en euforisk Mohammed Daramy stadig i tvivl om, hvem man der venter i finalen.

1 min læsning
Mohammed Daramy vidste ikke, hvem der ventede i finalen, da FCK havde sikret sig en billet til pokalfinalen.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

En af historiens mest mindeværdige pokalkampe udspillede sig i Parken torsdag aften.

Her sikrede F.C. København sig en plads i pokalfinalen efter et hæsblæsende opgør, som i sidste ende endte med en vanvittig 5-3-sejr til FCK over FC Nordsjælland.

I den øvrige semifinale sikrede AaB sig en billet til finalen med en 4-1-sejr over Silkeborg – men det var gået Mohammed Daramys næse forbi i kølvandet på det vanvittige opgør i Parken.

Efter opgøret fangede Viaplay ham til et interview, hvor en euforisk FCK-profil ingen ide havde om, hvem finalemodstanderen var, da han skulle kigge frem mod kampen.

– Det er helt magisk jo. Det bliver skønt. Skøn kulisse, og… Hvem er det vi møder?, spurgte en undrende Daramy journalisten, der kunne fortælle ham, at finalemodstanderen var blevet AaB.

– Så bliver det en fed kamp, og det glæder vi os til, svarede FCK-kanten så.

Følg Campo på Facebook

Tidligere i interviewet forklarede Daramy, hvad der lige skete, da de var ved at lukke FC Nordsjælland ind i opgøret. Det kan du høre i videoen øverst i artiklen.

Pokalfinalen mellem FCK og AaB spilles i Parken på Kristi Himmelfartsdag den 16. maj.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer