1 min læsningDansker tiltræder ledende stilling i Manchester City

Den tidligere landstræner for det danske kvindelandshold, Nils Nielsen, er i dag blevet præsenteret som Manchester Citys kvindeholds nye fodbolddirektør.

1 min læsning
Nils Nielsen tiltræder som fodbolddirektør i Manchester City.
Foto: Molly Darlington/Reuters/Ritzau Scanpix

Manchester City har torsdag fået en snært af danskhed over sig.

I hvert fald på klubbens kvindeside, hvor danske Nils Nielsen torsdag er blevet ansat som klubbens ny fodbolddirektør. Det bekræfter klubben på sin hjemmeside.

Danskeren kommer til at have det overordnede ansvar for træner- og spillerudvikling i klubbens kvindelige førsteholdstrup og skal også stå i spidsen for transfers.

Tidligere har Nils Nielsen blandt andet haft trænerroller i Superliga-klubber som AaB, OB og FC København (dengang KB), og senere har han stået i spidsen for både danske og det schweiziske kvindelandshold.

Jobbet som fodbolddirektør i den lyseblå del af Manchester er altså hans første på ledelsesgangene i en fodboldklub – et skifte han glæder dig til at prøve kræfter med.

– Jeg er virkelig glad for at være her i Manchester City. At skifte fra trænergerningen og ind i en direktørrolle handler i sidste ende om at gøre en forskel og at arbejde sammen med folk på tværs af hele vores setup, siger han til klubbens hjemmeside og fortsætter:

– Du får det ikke meget bedre, end du gør her. Man har alt, man skal bruge for at være den bedste, man kan være, og jeg ved, der er spændende planer på vej.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

På kvindesiden kæmper Manchester City – ligesom mændene – med i toppen af den bedste engelske fodboldrække, Women’s Super League, hvor kun bysbørnene fra Manchester United på nuværende tidspunkt har høstet flere point end City.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer