Napoli må vente – Lazio vinder over Sassuolo

Napoli kan endnu ikke kalde sig italienske mestre, da Lazio slog undertippede Sassuolo hjemme på Stadio Olimpico i Rom.

Vincenzo Pinto/AFP/Ritzau Scanpix

Napolitanerne kan endnu ikke glæde sig over Scudettoen.

Lazio vandt nemlig onsdag aften 2-0 over Sassuolo på hjemmebane, og derfor er Napoli stadig ikke matematisk sikret mesterskabet endnu.

Kampens første mål blev scoret af Felipe Anderson i det 14. minut, efter Lazio-angriberen Ciro Immobile fik et mål underkendt af VAR efter blot 9 minutters spilletid.

Det andet mål kom dybt inde i overtiden, da indskiftede Toma Basic udplacerede Sassuolo-keeperen.

Det var alt i alt en relativt lige kamp, hvor udeholdet, trods 13 afslutninger, havde svært ved at finde målet, og Lazio havde kynismen i orden.

Lazio kravler nu op på andenpladsen i Serie A på ny, efter Juventus slog Lecce tidligere onsdag.

Onsdagens Lazio-sejr betyder, at Napoli torsdag kan spille sig til den store hæder, hvis de vinder ude over Udinese.

Vinder Napoli den kamp, er de nemlig matematisk sikret det italienske mesterskab for første gang siden 1990, hvor den legendariske Diego Armando Maradona var en del af triumfen.

Højlund-afløser blev redningsmand for Atalanta

Napoli spiller mod Udinese torsdag den 4. maj klokken 20:45 på udebane. Kampen vises på TV2 SPORT og TV2 PLAY.