4 min læsningSe billedet: Sådan vidste snedige Pickford, at Maddison placerede straffespark i midten

Et billede af Jordan Pickfords drikkedunk afslører nu, hvordan den engelske landsholdskeeper forudså James Maddisons straffespark.

4 min læsning
Jordan Pickford havde noteret på sin drikkedunk, hvor de forskellige skytter ville sparke straffespark.
Foto: Darren Staples/AFP/Ritzau Scanpix

I 2006 stjal Jens Lehmann fodboldverdenens opmærksomhed.

I VM-kvartfinalen mellem Tyskland og Argentina fik den tyske keeper udleveret en lille seddel, som afslørede, hvor de argentinske sparkere sandsynligvis ville sparke.

På den måde snuppede han både Roberto Ayalas og Esteban Cambiassos spark og førte Tyskland til semifinalen.

Mandag aften tog den engelske landsholds- og Everton-keeper, Jordan Pickford, så det snedige kneb til nye højder under Evertons bundgyser i Premier League mod Leicester.

Under det intense opgør om uhyre vigtige point i nedrykningskampen fik Leicester tildelt et straffespark, som Leicesters James Maddison skulle tage sig af.

Maddison valgte at sparke bolden i midten af målet, og meget atypisk for målmænd i straffesparkssituationer valgte Pickford at blive stående i midten og greb hans landsmands forsøg fra ellevemeterpletten.

Men hvorfor kastede den flamboyante målmand sig ikke før tid, som de fleste andre målmænd ville gøre i den situation?

Følg Campo på Facebook

Svaret skal findes på Jordan Pickfords drikkedunk.

Et billede fra Reddit afslører nemlig nu, at Pickford havde snydt lidt hjemmefra for at bruge et begreb fra TV-køkkenet.

På sin drikkedunk havde han således påklistret grafikker af, hvor de sædvandlige straffesparksskytter fra Leicester normalt ville placere deres spark.

For eksempel afslører den primitive grafik-løsning, at belgiske Youri Tielemans med 100 procents sandsynlighed ville sparke til venstre, og at der var bedst sandsynlighed for, at han ville redde forsøget fra Jamie Vardy, hvis han hoppede til højre.

Men i dette tilfælde var det altså James Maddison, som sparkede, og som drikkedunken på billedet, som du kan se nedenfor, afslører, så havde Pickford på forhånd vurderet, at der var bedst sandsynlighed for at redde Maddisons spark i midten af målet.

Derfor blev han altså stående og var stærkt medvirkende til, at Everton i sidste ende fik et livsvigtigt point med fra King Power Stadium.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer