Premier League

Schmeichel slår fast: Jeg håber de overtager Manchester United

Kasper Schmeichel har en del af erfaring fra Premier League, og så er han opvokset i Manchester som søn af Manchester Uniteds legendariske målmand. Erfaring fra hans seneste tid i fransk fodbold har været med til at afgøre, hvem han håber overtager ejerskabet af faderens tidligere klub.

Kasper Schmeichel har gode erfaringer med Jim Ratcliffe og Ineos fra sin tid i Nice, og han håber de overtager Manchester United.
Foto: Sebastien Nogier/EPA/Ritzau Scanpix

Han har stået overfor dem i alt 17 gange, men han har aldrig selv spillet for dem.

Kasper Schmeichel er vokset op i Manchester, og med over 500 kampe i det engelske ligasystem ved han om nogen, hvad han snakker om.

I august skiftede han dog Leicester og Premier League ud med Nice og den franske Ligue 1, og her har han stiftet bekendtskab med Sir Jim Ratcliffe, der står bag et af de officielle bud på Manchester United.

Schmeichels indtryk af den engelske rigmand er så godt, at han ikke er bleg for sige, at han håber, det bliver ham, der ender som ejer af Manchester United.

– En af de afgørende grunde til, at jeg tog til Nice, var INEOS (Ratcliffes kemikalievirksomhed, red.) og på grund af Sir Jim Ratcliffe og Sir Dave Brailsford. De har en vision i forhold til, hvordan de ønsker at udvikle deres sport, fordi de har haft succes i alle andre sportsbegivenheder, de har investeret i.

– Med hensyn til Manchester United specifikt, Jim [Ratcliffe] er en stor Manchester United-fan, og jeg tror, ​​det betyder meget for United-fans, at der kommer nogen ind, som bekymrer sig dybt om klubben, sige Schmeichel til Sky Sports.

– Ud fra min egen erfaring i Nice, er han en mand, der er til stede og som kommer til kampene. En fyr der er vidende om fodbold og som har en stor viden om præstationer generelt. Han har fantastiske folk, som Dave Brailsford, til at arbejde for sig, som også er til stede. Det er det vigtigste i de klubber, jeg har spillet i, se eksempelvis på Leicester – ejerne er til stede.

– Der er ikke det her skel mellem de mennesker, der ejer klubben, og de mennesker, der står for den daglige ledelse. Jeg er lidt farvet, men håber, at Ineos bliver de foretrukne bydere, men lad os vente og se, lyder det fra Kasper Schmeichel.

INEOS og derigennem Sir Jim Ratcliffe har ejet OGC Nice siden august 2019.

Foruden Nice ejer Ratcliffe også cykelholdet, Tam INEOS, der tidligere gik under navnet Team Sky. Holdet vandt Tour de France hele syv gange i årene fra 2012 til 2019 med tre forskellige ryttere; Chris Froome, Geraint Thomas og Egan Bernal.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P