2 min læsningLiverpool har fire mand ude – Heriblandt Jürgen Klopp

Jürgen Klopp må undvære tre spillere til onsdagens kampe i Premier League mod Fulham, og så når han heller ikke selv at blive klar.. til at spille..

2 min læsning
Liverpool-manager, Jürgen Klopp, melder tre spillere ude af onsdagens kamp mod Fulham i Premier League, herunder Firmino, Diogo Jota og Naby Keita.
Foto: Paul Ellis/AFP/Ritzau Scanpix

– Seks ugers [pause] hvis jeg var en spiller, men det er jeg ikke.

Liverpool-manager Jürgen Klopp gav tirsdag en skadesopdatering, der blandt andet omfattede den tyske manager selv.

Klopp pådrog sig en muskelskade under sin jubelscene, da Liverpool dybt inde i overtiden søndag slog Tottenham 4-3, men det ventes nu alligevel, at han står på sidelinjen, når Liverpool onsdag gæster Fulham.

I søndagens sejr var det portugisiske Diogo Jota, der gav Liverpool den forløsende scoring, og desværre for Liverpool er netop Jota i bedste fald tvivlsom til onsdagens kamp.

– I West Ham-kampen fik han et slag i ryggen og et forslået ribben, og han kunne ikke træne forud for Tottenham-kampen, men han kunne spille uden en indsprøjtning, men han fik så et nyt slag, lige da han kom på banen.

Klopp forventer straf: Skulle ikke have sagt det

– I har måske set Diogos målfejring, han satte sig langsomt ned. Han har ikke trænet siden, så han er tvivlsom. Han er som minimum tvivlsom, men jeg håber, han kan nå at komme sig til i morgen aften, lød det fra Klopp på tirsdagens pressemøde.

Jota er desværre for Klopp og Liverpool ikke den eneste spiller, der formentlig skal ses bort fra til onsdagens kamp på Craven Cottage.

– Bobby [Firmino] træner og ser godt ud, men han er ikke klar til kampen, men han kan [træne] mere og mere, så vi venter på at han kan træne med holdet igen, og det er stort set samme situation for Naby [Keita], forklarer Klopp.

Liverpool er skrivende stund femmer i Premier League, hvor de har syv point op til Manchester United på den Champions League-givende fjerdeplads og ni point op til Newcastle på tredjepladsen. Liverpool har dog spillet én kamp mere end Manchester United.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer