2 min læsningKlopp forventer straf: Skulle ikke have sagt det

Liverpool-manager, Jürgen Klopp, forventer, at han får en straf, efter han i søndagens kamp udtalte sig kritisk om kampens dommer.

2 min læsning
Liverpool-manager, Jürgen Klopp, forventer en straf, efter han udtalte sig kristisk om dommer Paul Tierney.
Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix

Liverpool har fem kampe tilbage i denne sæson, og de kan nok godt forberede sig på at spille mindst én uden manager Jürgen Klopp.

I hvert fald forventer den tyske manager selv, at han bliver straffet ovenpå en situation i søndagens kamp mod Tottenham, hvor han udtrykte sin utilfredshed med kampens dommer.

– Jeg er nok nødt til at forvente en straf. Jeg tror dommeren mener, at jeg satte spørgsmålstegn ved deres integritet, når jeg sidder her og er rolig, så gør jeg det ikke. Selvfølgelig ikke. Men i øjeblikket beskrev jeg bare mine følelser, forklarer Jürgen Klopp på et pressemøde tirsdag.

Jürgen Klopp var i søndagens kamp frustreret over et manglende frispark til Mohamed Salah, og kort efter udlignede Tottenham til 3-3.

Efter at have ført 3-0, havde Liverpool smidt det hele på gulvet, men portugisiske Diogo Jota reddede alligevel dagen, da han med sin 4-3-scoring dybt inde i overtiden alligevel sikrede Liverpool de tre point.

Mål og Highlights: Se Liverpool sejre til sidst efter vanvittigt Tottenham-comeback

Det fik Jürgen Klopp til på spektakulær vis at juble kampens fjerdedommer helt op i hovedet, og efterfølgende lød der altså kras kritik af dommertrioen.

Nu indrømmer den tyske manager, at han skulle have fokuseret på den spektakulære sejr i stedet for det, han syntes var en dommerfejl.

Klopp kritiserer dommer igen – dommeransvarlige afviser

– Jeg skulle ikke have sagt, det jeg sagde, men jeg løj ikke. Det er ude af mine hænder, hvad der sker nu. Vi vandt en kamp 4-3 på spektakulær vis, og så skabte jeg kun [negative] overskrifter, og det fortryder jeg virkelig, for det var slet ikke nødvendigt, og sådan skal det ikke være, lyder det fra Klopp.

Jürgen Klopp fortæller desuden, at kampens dommer, Paul Tierney, egentlig ville have givet ham et rødt kort for episoden med fjerdedommeren, men han gav kun tyskeren et gult kort på opfordring fra netop fjerdedommeren.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer