Mål og Highlights: Se Liverpool sejre til sidst efter vanvittigt Tottenham-comeback

Liverpool tog søndag en vigtig sejr mod Tottenham grundlagt på tre lynscoringer. Se alle mål og highlights fra kampen inde i artiklen.

Mål highlights Liverpool Tottenham.

Der var vigtige point på spil i kampen om de europæiske pladser, da Liverpool hjemme tog imod Tottenham i Premier League. Blot et enkelt point adskilte de to hold før opgøret i Tottenhams favør.

Det skulle Liverpool dog lave om på søndag aften, hvor det blev til en 4-3-sejr på Anfield efter en lynstart med tre hurtige scoringer inden for kampens første 15 minutter.

Tottenham leverede dog et comeback af en anden verden, da de fik vendt en truende ydmygelse til 3-3. Og bedst som man troede, at Tottenham ville få point efter Richarlisons udligning tre minutter inde i dommeren tillægstid, så faldt comebacket til jorden med en scoring fra Diogo Jota i dommeren femte tillægsminut.

Kampens resultat betyder, at Liverpool nu overhaler Tottenham og dermed kravler op på en femteplads i Premier League. Der er dog stadig syv point op til Manchester United på fjerdepladsen, som ovenikøbet har en kamp i hånden. Tottenham skal også fortsat kæmpe om en plads i Europa.