1 min læsningMedie: Barca med i jagten på stort Celta-talent

FC Barcelona vil ikke stå tilbage for rivalerne fra Real Madrid samt en lang række af de største klubber i Europa. De melder sig nu ind i kampen om et af LaLigas største talenter.

1 min læsning
Barca med i jagten på stort Celta-talent
Foto: Ritzau Scanpix Thomas COEX / AFP)

Et af spansk fodbolds største talenter jagtes nu også af FC Barcelona.

Det skriver det anerkendte spanske fodboldmedie as.com.

Det er den unge midtbanespiller Gabri Veiga, der har tiltrukket sig interesse fra Joan Laporta og FC Barcelona. Det store talent er i forvejen på radaren hos klubber som de to Manchester-klubber, Liverpool og FC Bayern München.

Og så Barcelonas største rivaler fra Real Madrid.

Som det gælder for alle nye spillere, FC Barcelona gerne vil hente, skal klubben kunne redegøre for Financial Fairplay, og derfor kræver det ifølge avisen, at der kommer afklaring på to ting.

Først og fremmest vil Barca have styr på, om Lionel Messi vender hjem til Camp Nou til sommer, og dernæst skal der ryddes lidt ud i truppen i Barcelona for at lande handlen.

Veiga skulle være villig til at lytte til Barcelona, eftersom Real Madrid har stor konkurrence på lige netop hans position. Senest har Real forlænget med Camavinga, og Madrid-klubben arbejder også på at hente Jude Bellingham til midtbanen.

Følg Campo på Facebook

Celta-talentet har en frikøbsklausul på 40 millioner euro, så han er bestemt til at få fingrene i for de største klubber i Europa, og så har Veiga iøvrigt samme agent som Robert Lewandowski, skriver avisen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer