1 min læsningJournalist: United-lejesvende vender tilbage til sommer… Men sendes omgående videre

Både Alex Telles og Eric Bailly vender hjem til Manchester United efter lejeophold i Spanien og Frankrig, men ingen af dem forventes at blive i klubben.

1 min læsning
Både Alex telles og Eric Bailly forlader angiveligt Manchester united.
Foto: Ritzau/Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Hverken Eric Bailly eller Alex Telles har endnu fundet fodfæste i Manchester United.

Derfor var det også oplagt, at de to forsvarsspillere i sommeren 2022 begge drog på lejeophold i henholdsvis Marseille og Sevilla.

Til sommer tager lejeopholdene så sin slutning, og efter planen skal de to spillere altså hjem til Manchester igen for at tilkæmpe sig en plads i Erik ten Hags startellever – men sådan bliver det eftersigende ikke.

Ifølge Fabrizio Romano kommer de to United-reserver til at følge dele af planen.

Således vender de begge to tilbage til Manchester til sommer, men ikke mere end for en stund. Ifølge transferjournalisten forventes de nemlig begge at forlade klubben til sommer, og Manchester United er altså åbne for bud på dem begge.

Kigger man på United-truppen forstår man også, at det er svært for Eric ten Hag at se, hvor der skal være plads til ivorianeren og brasilianeren henne i bagkæden.

Hollænderen har nemlig fundet sin foretrukne stopper-kombination i Lisandro Martinez og Raphael Varane, og det kan altså virke svært at se, Eric Bailly spille sig ind på en af de to pladser, da Luke Shaw og Victor Lindelöf også har vist sig flot frem i sit vikariat på pladsen i de to foretruknes fravær.

Følg Campo på Facebook

Og netop Luke Shaw besætter under normale omstændigheder venstrebacken, som er den plads, Alex Telles ellers skulle kæmpe sig til.

Meget tyder altså på, at Eric Bailly efter 113 kampe i United-trøjen og Telles efter 50 nu begge er færdige som spillere for De Røde Djævle.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer