1 min læsningMål og Highlights: Se Jonas Wind score to mål i Wolfsburg-sejr mod Mainz

Jonas Wind var flyvende for Wolfsburg med to scoringer, da Bo Svenssons Mainz blev besejret. Se alle mål og highlights fra opgøret inde i artiklen.

1 min læsning
Wolfsburg Logo

Søndag aften var danske Jonas Wind i kamp, da Bo Svenssons Mainz gæstede Wolfsburg. Begge mandskaber var på forhånd lige uden for de sjove pladser i Bundesligaen, der giver kvalifikation til de europæiske turneringer i den kommende sæson.

Og kampen skulle hurtigt få en dansker i fokus, Jonas Wind. Allerede efter fem minutter kunne han bringe Wolfsburg i front med et lækkert lille vip. Og efter 28 minutters spil kunne Jonas Wind udbygge Wolfsburgs føring til 3-0, som også blev kampens resultat.

Kampens resultat betyder, at Wolfsburg nu blot er to point efter Leverkusen, som indtager sjettepladsen, som giver kvalifikation til Conference League efter sommer. Mainz følger trop blot et enkelt point efter.

Se statistikker, mål og highlights fra opgøret herunder

Wolfsburg 1-0 Mainz (Jonas Wind, 5′):

Wolfsburg 2-0 Mainz (Sebastiaan Bornauw, 13′):

Highlight kommer snarest…

Wolfsburg 3-0 Mainz (Jonas Wind, 28′):

Highlight kommer snarest…

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer