1 min læsningInter åbner døren for Napoli efter sen triumf mod Lazio: Kan blive italienske mestre i dag

Døren står nu åben for, at Napoli allerede i dag kan krone sig som italienske mestre med 100 procents sikkerhed.

1 min læsning
Napoli kan søndag blive italienske mestre efter Inter-sejr mod Lazio.
Foto: Ciro De Luca/Reuters/Ritzau Scanpix

Der blev bidt negle i Napoli, da Lazio søndag eftermiddag gæstede Inter.

Det skyldes, at dagens tidlige opgør i Serie A kunne få afgørende indflydelse på, hvornår Napoli med sikkerhed kan kalde sig for italienske mestre.

Før dagens opgør var Napoli nemlig 17 point foran i den samlede stilling i Serie A. Og kun med en sejr til Lazio, som før opgøret indtog en andenplads i tabellen, ville det med sikkerhed være umuligt at fejre mesterskabet i Napoli allerede i dag.

Men de mesterskabshungrende napolitanere kan passende sende en taknemmelig tanke mod Milan søndag eftermiddag.

Det blev nemlig til en Inter-sejr på 3-1 efter en god slutspurt, der vendte et truende 1-0-nederlag til sejr på to mål af Lautaro Martinez og et enkelt af Robin Gosens.

Det kræver dog fortsat en Napoli-sejr søndag eftermiddag, når holdet på hjemmebane møder Salernitana, hvis man vil kunne fejre det italienske mesterskab allerede i dag.

Følg Campo på Facebook

Napoli er fortsat 17 point foran Lazio, som nu blot har seks kampe tilbage i Serie A i denne sæson. Det betyder, at Lazio fortsat kan hente 18 point, hvilket giver en minimal chance for at stjæle mesterskabet fra Napoli.

Der bliver desuden meldt om vilde scener i Napoli, som klokken 15:00 søndag møder Salernitana. En kamp du kan følge direkte på TV2 SPORT X og TV2 PLAY.

Se statistikker fra opgøret og den samlede stilling i Serie A herunder

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer