Dansk Fodbold

Esbjerg misser vigtige point i kampen for oprykning til NordicBet Ligaen

Esbjerg FB skuffede søndag eftermiddag mod AB og besværliggør dermed chancerne for oprykning til NordicBet Ligaen.

Esbjerg fB Logo

Esbjerg FB kunne søndag eftermiddag spille sig helt tilbage i kampen om oprykning fra 2. Division til NordicBet Ligaen.

Det skulle dog ikke blive en glædesfyldt søndag for esbjergenserne, som ellers var klare forhåndsfavoritter, da AB gæstede Blue Water Arena i Esbjerg.

Her blev det nemlig til et nederlag på 2-0 for Esbjerg FB, hvilket besværliggør klubbens chancer for oprykning.

AB bragte sig hurtigt foran med 1-0 efter blot 8 minutters spil på et mål af Frederik Ellegaard. Men en enkelt tidlig scoring var ikke nok til at mætte det sultne udehold.

Blot tre minutter senere blafrede nettet i Esbjerg-buret således endnu en gang. Denne gang var det Emiliano Gomez, der fik sendt kuglen i kassen til 2-0, hvilket også blev kampens slutresultat.

Søndagens resultat betyder, at Esbjerg nu fortsat har fem point op til de to hold, der i skrivende stund indtager de oprykningsgivende placeringer i tabellen, Aarhus Fremad og B93. Der resterer fortsat syv kampe for alle hold i oprykningsspillet.