1 min læsningEkspert: AaB skal ansætte Hiljemark permanent

Står det til Flemming Povlsen, så bør AaB sikre sig en permanent aftale med klubbens nuværende midlertidige cheftræner, Oscar Hiljemark.

1 min læsning
Oscar Hiljemark bør få en permanent aftale som cheftræner i AaB, mener Flemming Povlsen.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Siden midten af marts har han stået i spidsen for AaB i en midlertidig stilling som cheftræner.

Men står det til Discoverys fodboldekspert, Flemming Povlsen, så bør man fra AaB’s side sikre sig den vikarierende cheftræner Oscar Hiljemark permanent.

Povlsen mener nemlig, at Hiljemark har haft en god indflydelse på AaB-holdet set i forhold til, hvordan det var i tiden under Erik Hamrén.

– Absolut, indleder Flemming Povlsen kort på spørgsmålet om, hvorvidt AaB bør ansætte Hiljemark permanent.

– Jeg er slet ikke i tvivl om, at Hiljemark bliver tilbudt en længerevarende kontrakt, og jeg er heller ikke i tvivl om, at Hiljemark gerne vil være i Aalborg og arbejde her, siger Flemming Povlsen i optakten til søndagens vigtige bundopgør mellem AaB og Lyngby.

Oscar Hijemark har i skrivende stund stået i spidsen for AaB i seks kampe. Her er det blevet til et pointsnit på 1 per kamp. I Superliga-regi er det dog blevet til fem point i fire kampe.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Søndag klokken 14:00 møder AaB på hjemmebane Lyngby i et sandt bundopgør, der kan ende med at blive vigtigt i jagten på overlevelse i Superligaen.

Kampen kan følges direkte på Canal 9 og Discovery+.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer