Atletico Madrid holder snor i Real Madrid

Mens guldet formentlig er væk, så er der stadig stor kamp om andenpladsen i LaLiga, som står imellem de to Real Madrid-klubber.

Atletico Madrid holder med en 2-5-sejr over Valladolid fast i real madrid på Laligas andenplads.

Atletcico Madrid har stadig mulighed for at bliver toer i LaLiga.

Søndag slog hovedstadsklubben Valladolid med hele 2-5, og dermed holder de afstanden op til Real Madrid på andenpladsen på to point.

Nahuel Molina, Jose Maria Gimenez og Alvaro Morata stod for madrilenernes scoringer i første halvleg, hvor Valladolid kort før pausen fik reduceret til 1-3 ved canadiske Cyle Larin.

Da Sergio Escudero med et kvarter tilbage af kampen reducerede til 2-3 for hjemmeholdet fra Castilla y León, så der ud til at blive spænding om pointene.

Den spænding fes dog ud med fire minutter igen, da Joaquin Fernandez scorede selvmål, og i kampens overtid gjorde indskiftede Memphis Depay det til slutresultatet 2-5.

Der resterer seks kampe for topholdene i LaLiga.