NordicBet Ligaen

Sønderjyske-træner: Ingen lægger sig fladt ned her

Sønderjyske-cheftræner Thomas Nørgaard kunne lørdag, med stor sandsynlighed, se oprykningschancerne fordufte.

Sønderjyske-cheftræner Thomas Nørgaard er ikke tilfreds med den præstation, han spillere lagde for dagen i 0-3-nederlaget til Hvidovre Lørdag.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

De kunne have skabt spænding i toppen af NordicBet Ligaen, men det var det modsatte, der skete.

Sønderjyske tabte lørdag 0-3 hjemme til Hvidovre, og dermed missede Superliga-nedrykkerne muligheden for at bringe forspringet ned på ét point.

Med fem kampe tilbage af oprykningsspillet er der nu i stedet syv point op.

– Når jeg vurderer de to hold i dag, så ligner Hvidovre et hold, der er tættere på at skulle spille Superliga, og det må vi jo bare håndtere på bedst mulig vis og være mandfolk omkring det, og så spille den næste kamp. Vi jager det, indtil vi ikke kan jage det mere, der er ikke nogen, der lægger sig fladt ned her, men i dag var det ikke godt nok, lød det efter kampen fra Sønderjyskes cheftræner, Thomas Nørgaard.

Hvidovre IF på Superliga-kurs efter storsejr mod Sønderjyske

Sønderjyske havde inden lørdagens kamp hentet fem point på Hvidovre alene i oprykningsspillet. Allerede deb 18. maj mødes de to hold igen i Hvidovre, og håbet er ikke slukket hos Sønderjyske.

– Vi har jo stadig hentet nogle point på dem i det her slutspil, så selvfølgelig kan vi blive ved med at gøre det. Vi har gjort det sværere for os selv – ingen tvivl om det. Det var ikke det ønskede resultat, og præstationen synes jeg langt hen ad vejen heller ikke er, som vi kunne have ønsket os, og Hvidovre vinder fortjent, lød det fra Nørgaard.

Mens Sønderjyske er nedrykkere fra Superligaen, så har Hvidovre ikke været at finde i det fineste danske selskab siden sæsonen 1996/1997, hvor de dog var hele 10 point fra at sikre overlevelse.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P