Mål og Highlights: Se flyvende Brighton mose magtesløse Wolves med tenniscifre

Brighton lod ikke Wolves få et ben til jorden, da de hjemme smadrede Wolves med 6-0 i Premier League. Se mål og highlights i artiklen.

Brighton smadrede Wolves med hele 6-0 i Premier League.

Brighton gav hjemmepublikummet på The Amex noget af en opvisning, da de lørdag eftermiddag skilte Wolves ad og tog en overbevisende 6-0-sejr.

Brighton var allerede foran med 4-0 til pausen og udbyggede altså føringen til tenniscifre i anden halvleg. Tre forskellige spillere kom på tavlen med to scoringer hver i sejren, nemlig Deniz Undav, Pascal Gross og Danny Welbeck.

Med sejren holder Brighton ved i kampen om de europæiske pladser, mens Wolves stadig ikke kan vide sig 100 procent sikre i nedrykningskampen, men med al sandsynlighed alligevel er sikre på endnu en sæson i Premier League.

Brighton 1-0 Wolves (Deniz Undav, 6′):

Du kan se Undavs mål i videoen øverst i artiklen.

Brighton 2-0 Wolves (Pascal Gross, 13′):

Du kan se Gross’ mål i videoen øverst i artiklen.

Brighton 3-0 Wolves (Pascal Gross, 26′):

Brighton 4-0 Wolves (Danny Welbeck, 39′):