Brasilianer brillerede og Benzema lavede hattrick da Real Madrid slog Almeria

Især Rodrygo og Benzema var i sit es, da Real Madrid lørdag slog Almeira med 4-2 i La Liga.

Karim Benzema lavede hattrick i Real Madrids sejr over Almeria.

Sejren kom aldrig rigtig i fare, da Real Madrid slog Almeria med 4-2 lørdag.

Flere Real Madrid-stjerner viste sig flot frem i offensiven, og den største af dem alle lukkede allerede opgøret i første halvleg.

Karim Benzema scorede således tre mål i kampens første 42 minutter, og Real Madrid kunne altså gå til pause foran med 3-1.

Også brasilianske Rodrygo var i spillehumør, og udover et flot oplæg til Benzemas 2-0-scoring leverede brasilianeren også noget af et drøn og gjorde det til 4-1 for Los Blancos i starten af anden halvleg.

Almeria fik reduceret inden slutfløjtet, men Real Madrid kørte uden problemer sejren hjem ved stillingen 4-2.

Dermed er Real Madrid nu otte point bag Barcelona i toppen af La Liga med seks spillerunder tilbage, og inden lokalrivalerne senere lørdag møder Real Betis.