Premier League

Startopstillinger: Begge danskere med fra start til aftenens Premier League-brag mellem Spurs og United

Både Christian Eriksen og Pierre-Emile Højbjerg er med fra start, når Tottenham tager imod Manchester United tørner sammen torsdag aften. Se begge startopstillinger her.

Foto: Ritzau/Scanpix

Det bliver en direkte kamp om top fire, når Manchester United torsdag aften gæster Tottenham i Premier League.

Med en ny mand i form af Ryan Mason ved roret skal Tottenham forsøge at revanchere sig efter seneste rundes 6-1-nedsabling mod Newcastle, mens Manchester United kan så godt som sikre sig en plads i top fire med en sejr.

De to startopstillinger er netop tikket ind, og de viser, at der kommer to danskere med fra start, eftersom både Pierre-Emile Højbjerg og Christian Eriksen er med fra start for henholdsvis Tottenham og Manchester United.

Derudover kan det også nævnes, at Bruno Fernandes også er blevet klar til at starte inde for Manchester United, på trods af rygter om, at portugiseren stod til at misse sin første kamp grundet skade i sin karriere.

Du kan se begge holds startopstillinger efter reklamen.

Tottenhams startopstilling:

Manchester Uniteds startopstilling:

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P