2 min læsningAGF-topscorer sætter personlig hæder til side: Hellere medaljer end topscorertitel

Fik Patrick Mortensen valget mellem en medalje til AGF og topscorertitlen i Superligaen, så er han ikke i tvivl om, hvad han ville vælge.

2 min læsning
Patrick Mortensen tager medaljer til AGF over topscorertitlen i Superligaen.
Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

Ingen har scoret flere mål i Superligaen end Patrick Mortensen.

I hvert fald ikke i indeværende sæson, hvor AGF-angriberen har leveret 12 kasser på 22 kampe for De Hviie’.

Med seks runder tilbage af 2022/23-sæsonen er der derfor god grund til at håbe på at kunne skrive Superliga-topscorer på CV’et – men i sidste ende betyder det egentlig ikke så meget for den danske måltyv.

33-årige Mortensen har ikke været 100 procent tilfreds med sin egen skarphed på det seneste, men sætter i sidste ende gerne den flotte personlige hæder til side, hvis det betyder, at holdet kan gribe ud efter medaljerne.

– Jeg har ikke været helt tilfreds med min egen målhøst på de sidste par kampe, jeg ville gerne have scoret nogle flere mål, indleder Mortensen i interviewet til Eurosport, men tilføjer så:

– Skal jeg være helt ærlig, så tænker jeg ikke så meget over det. Selvfølgelig kunne det være stort at blive topscorer, men skulle jeg vælge mellem en medalje eller topscorerprisen, så tror jeg godt, folk ved, hvad jeg vil have – og det er medaljer.

Når det så er sagt, så ved han godt, at den ene bedrift ikke udelukke den anden – tværtimod.

– Jeg ved selvfølgelig godt, at det går lidt hånd i hånd. Hvis jeg scorer nogen mål, så er der nok også større sandsynlighed for, at vi opnår vores fælles mål, afslutter han.

I øjeblikket er AGF placeret lige udenfor medaljepladserne med tre point op til Viborg på den bronzegivende tredjeplads. I weekenden fortsætter de så jagten på medaljer, når de tørner sammen med FC Nordsjælland på Right To Dream Park på søndag.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer