1 min læsningMål og Highlights: Zanka havde en finger med i spillet, da Brentford besejrede Chelesa

Frank Lampard og Chelsea skulle atter forsøge at rejse sig, da det danskerbesatte Brentford-mandskab kom besøg onsdag aften.

1 min læsning
Chelsea's Brazilian defender Thiago Silva (L) and Chelsea's Argentinian midfielder Enzo Fernandez (R) vie for the same ball after a corner kick during the English Premier League football match between Chelsea and Brentford at Stamford Bridge in London on April 26, 2023. (Photo by ADRIAN DENNIS / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time.No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time.No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /

Både Mathias Jensen og Mathias Zanka startede inde, da Brentford besøgte Chelsea på Stamford Bridge onsdag aften. Her skulle Chelsea og ikke mindst Frank Lampard forsøge at rejse sig efter en skrækkelig periode.

Men Chelsea rejste sig ikke. De kom faktisk ikke engang rigtigt op at sidde, før Mathias Zanka i det 37. minut headede bolden ind på Chelseas César Azpilicueta, der efterfølgende blev noteret for et selvmål.

Og skidt blev værre for Chelsea i anden halvleg, for her fik Bryan Mbeumo udbygget Brentfords føring til 0-2, hvilket også blev kampens endelige resultat.

Se målene nedenfor

Highlights

Chelsea 0-1 Brentford (Azpilicueta selvmål, 37′)

Chelsea 0-2 Brentford (Mbeumo, 78′)

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer