1 min læsningUnited, Liverpool, City, Arsenal… Klubber scoutede disse Ajax-talenter

Mange af de store Premier League-klubber var blandt tilskuerne til søndagens opgør i Æresdivisionen mellem PSV Eindhoven og Ajax. De scoutede blandt andre Ibrahim Sangare, PSV, og Jurrien Timber, Ajax.

1 min læsning
Der bliver holdt øje med mange talenter i Æresdivisionen lige nu
Foto: Ritzau Scanpix/ MAURICE VAN STEEN / ANP / AFP

Ajax er en af de mest berømte talentfabrikker.

Den hollandske storklub, der gennem tiden også står bag flere danske talenter såsom Christian Eriksen, Kasper Dolberg og Jesper Grønkjær, har igen en række spillere, der har tiltrukket sig opmærksomhed fra nogle af klodens største fodboldklubber.

I weekenden, hvor PSV vandt med 3-0 i topkampen mod Ajax, var der ifølge 90min adskillige Premier League-klubber på tribunen.

Mediet har flere kilder, der bekræfter, at Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Newcastle, Brentford, Brighton, Wolverhampton og Leeds alle var tilstede på tribunen for at se på en række spillere.

Den defensive midtbanespiller hos PSV, Ibrahim Sangara, skulle være på indkøbssedlen hos Arsenal, Tottenham og West Ham, som alle skal indfri en frikøbsklausul på 37 millioner euro, hvis de vil hente ham til sommer.

Følg Campo på Facebook

Jarrad Branthwaite, der lige nu er på leje i PSV fra Everton, blev ifølge mediet også scoutet af en række Premier League-klubber, mens Ajax-spilleren Jurrien Timber skulle være scoutet af Manchester United.

Den hollandske forsvarsspiller er et af Uniteds topmål til defensiven.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer