1 min læsningStålsat FCN-træner: Selvfølgelig kan vi slå FCK

Johannes Hoff Thorup og FC Nordsjælland kæmper allerede om mesterskabet med F.C. København, men også i Pokalen skal nordsjællænderne strides med hovedstadsklubben i semifinalen.

1 min læsning
FC Nordsjælland Logo

De kommer til at møde hinanden tre gange på to uger.

Først og fremmest kæmper FCN og FCK med hinanden om mesterskabet i Superligaen, men de to hold skal også slås om en finaleplads i Pokalen, hvor den første af to semifinaler spilles onsdag i Right to Dream Park.

Et opgør hjemmeholdets cheftræner ser frem til med stor optimisme.

– Jeg tror hundrede procent på, at vi kan få et rigtig godt resultat onsdag. Selvfølgelig kan vi slå FCK. Det har vi også vist tidligere i denne her sæson, hvor vi vel spillede noget af det bedste, vi har gjort i sæsonen. Jeg synes også vi viste på udebane i Parken, at vi bestemt kan være med – og også mere end det. Så det er jeg sådan set ikke i tvivl om, siger Johannes Hoff Thorup til fcn.dk.

– Det, der er vigtigt for os, er, at vi kommer tilbage på sporet rent præstationsmæssigt. Vi glæder os til at komme hjem til Right to Dream Park igen og få noget fart i tingene. Og så er vi ret komfortable med, at det nok skal blive godt – både præstations- og resultatmæssigt, lyder det fra FCN-lejren. 

Kampen spilles klokken 18.00 og kan ses på DR TV og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer