Av av av! Real Madrid slagtet af Girona-topscorer

Gironas Valentín "Taty" Castellanos blev tirsdag den første spiller til at score hele fire mål mod Real Madrid i LaLiga i dette årtusinde.

LaLiga-mandskabet Girono slog takket være fire mål af topscorer Taty Castellanos de forsvarende mestre fra Real Madrid.

Hvis Real Madrid fortsat drømmer om at genvinde mesterskabet, så led de drømme tirsdag noget af et knæk.

Her var der nemlig en gedigen hjælpende hånd fra lokal side til førerholdet FC Barcelona, da catalanske Girona hjemme besejrede Real Madrid med hele 4-1.

Kampens helt store oplevelse var den argentinske Girona-angriber, Valentín “Taty” Castellanos, der stod for alle hjemmeholdets mål.

Den New York City-ejede Castellanos havde inden tirsdagens kamp scoret syv mål i sine 28 optrædener for Girona i denne sæson, men allerede efter 12 minutters spil gjorde han det til 1-0, da han på kanten af det lille felt forholdsvis let passerede Real Madrids vikarierende målmand – ukrainske Andriy Lunin.

Courtois var udtaget: Nu er han ikke med for Real Madrid alligevel

Bare 12 minutter senere var han igen på pletten, da Real Madrids Éder Militão snorksov på en lang fremlægning, og så kunne Castellanos hårdt presset lægge den imellem benene på Real Madrid-målmanden.

Vinicius Junior reducerede ti minutter før pausen til 2-1, da han dukkede op ved bagerste stolpe og headede et indlæg fra Marco Asensio ind.

Anden halvleg var dog kun 36 sekunder gammel, da Castellanos gjorde sig selv til hattrickskytte. Et indlæg fra højresiden sneg sig forbi både Antonio Rüdiger, Fede Valverde og Éder Militão men ikke forbi Castellanos, der med største selvfølgelighed sendte bolden ind til 3-1.

Efter 62 minutters spil blev det så til 4-1, da Real Madrid-forsvaret tog alt for let på et kort hjørnespark, der efter en afretning havnede til endnu en duel mellem Castellanos og Éder Militão, og for tredje gang i kampen blev den 24-årige argentiner den store i den sydamerikanske duel.

Kampens flotteste mål stod Vinicius Junior dog bag, da han med fem minutter tilbage af kampen tørrede Gironas Santiago Bueno på baglinjen og serverede bolden på et sølvfad for en helt fri Lucas Vazquez, der bare skulle sætte bolden i det tomme mål.

Flere mål blev det ikke til i kampen, og dermed har FC Barcelona allerede onsdag mulighed for at bringe sig foran med 14 point, når de møder Madrid-klubben Rayo Vallecano på udebane.