2 min læsningAjax forlænger med 20-årig dansker

Ajax har offentliggjort, at man har forlænget kontrakten med et af klubbens danske talenter frem til 2027.

2 min læsning
Den hollandske storklub, Ajax, har forlænget kontrakten med den unge danske angriber Christian Rasmussen til 2027.
Foto: AFC Ajax

Ajax har forlænget kontrakten med Christian Rasmussen.

Hans tidligere kontrakt stod til at udløbe i 2024, men Ajax har valgt at forlænge den med tre år, så kontrakten nu strækker sig til sommeren 2027.

– Jeg er meget glad i dette øjeblik, og det er godt for mig, at jeg har underskrevet denne kontrakt. Jeg har spillet meget for Jong Ajax, og nu er det næste skridt førsteholdet. Det skridt skal jeg tage nu, siger Rasmussen ifølge Voetbalprimeaur til Ajax tv.

Den unge dansker håbede, at han kunne profitere af, at Ajax tidligere på sæsonen forfremmede akademitræneren, Johnny Heitinga, men under sin tidligere træner er det kun blevet til ét minut i Æresdivisionen.

– Jeg gjorde det godt hos Jong Ajax, og så blev John [Heitinga] hentet op til førsteholdet. Jeg ville gerne følge ham op, men så blev jeg desværre skadet. Jeg håber, at jeg kan spille under ham i næste sæson.

– Jeg vil have spilleminutter på førsteholdet og træne godt med dem. Så må jeg bevise, hvor god jeg er for holdet. Planen er at starte op hos førsteholdet efter sommeren, men jeg er nødt til først at blive klar denne sæson, lyder det fra Rasmussen.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Den unge angriber skiftede i 2020 fra FC Nordsjælland til Ajax, og han har siden da primært spillet for klubbens udviklingshold, Jong Ajax, i den næstbedste hollandske række.

Han har i indeværende sæson spillet 25 kampe for Jong Ajax, hvor det er blevet til ni scoringer og to oplæg.

Derudover fik han sin officielle debut for førsteholdet i starten af januar, da han blev skiftet ind i overtiden af 1-1-kampen mod Nijmegen.

Robert Skov om dansk holdkammerat: Har kvalitet til at spille i alle ligaer

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer