Premier League

Far og agent vil sende ham til Real Madrid: Jeg skal ingen steder

De er ikke 100 procent på bølgelængde i familien Emerson, hvor far og søn ikke ser helt ens på fremtiden.

Emerson Royals far og agent ser gerne sønnen i en klub som Real Madrid, men selv er Tottenham-spilleren glad i London-klubben.
Foto: Paul Childs/Reuters/Ritzau Scanpix

– Der er stor sandsynlighed for, at Emerson [Royal] forlader Tottenham. Vi mener, at det er på tide for ham at tage et større skridt og skifte til et hold, der kæmper om titler. Jeg synes, han passer godt ind hos en gigant som Real Madrid.

Sådan lød kommentaren tidligere mandag fra Emerson Zulu, der er både far og agent for Tottenham-spilleren Emerson Royal.

Kommentaren har fået flere fans fra både Tottenham og andre klubber til tastaturet i vantro over kommentaren, og nu er den tidligere FC Barcelona-back selv ude at modsige sin far.

– Selvom han (faderen, red.) har ret til at have sin egen mening, så har jeg aldrig talt med ham om det, og jeg har hele tiden gjort det klart, at jeg er glad i Tottenham.

– Som professionel atlet er jeg stolt over at repræsentere det hold, der troede på mig og gav mig muligheden for at vise mine evner, lyder det fra Emerson Royal ifølge The Sun.

Medie erfarer: Tottenham-vikar risikerer også at ryge ud

Den 24-årige højreback kom til Tottenham fra FC Barcelona i sommeren 2021, og selvom han i alt har spillet 73 kampe for ‘Spurs’, så har han stadig til gode at etablere sig som en profil på holdet.

I øjeblikket sidder han ude med en knæskade, som han pådrog sig på landsholdstjeneste i marts, og han har således ikke været i aktion for Tottenham i holdets seneste fire Premier League-kampe.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P