1 min læsningTuchel forklarer Bayerns tilstand efter endnu en nedtur: Vi er ikke vågne – vi er udmattede

Krisen raser stadig på det sportslige plan i Bayern München - nu lufter klubbens manager, Thomas Tuchel, sine tanker om situationen.

1 min læsning
Thomas Tuchel mener, at Bayern München er udmattede.
Foto: Heiko Becker/Reuters/Ritzau Scanpix

To Bundesliga-sejre af fire mulige og exits fra både DFB Pokalen og Champions League.

Thomas Tuchel er ingenlunde kommet flyvende fra start som manager i Bayern München, som befinder sig i en dyb, dyb krise – også efter fyringen af Julian Nagelsmann og ansættelsen af Tuchel.

Lørdag blev det til endnu en slem skuffelse med et pinligt nederlag på 3-1 til Bo Svenssons Mainz, og man åbnede altså døren for Dortmund, der nu kan overtage førstepladsen i Bundesligaen med en sejr over Frankfurt.

Efter opgøret har Tuchel nu luftet sine egne tanker om situationen i den tyske storklub til en journalist fra SPORT1. Her forklarer han, at det simpelthen handler om mangel på kræfter.

– Vi har ingen energi, og jeg ved ikke hvorfor. Det er så svært. Holdet ligner et, der allerede har spillet 70 kampe denne sæson, forklarer han ifølge SPORT1-journalisten, Kerry Hau, og tilføjer:

– Vi er ikke vågne, vi er udmattede.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Oveni den resultat- og spillemæssige krise kommer så uroen i spillertruppen, der blandt andet har ført til et slag i hovedet på Leroy Sané fra Sadio Mané efter nederlaget til Manchester City i starten af april.

Tuchel og co. får muligheden for at vende skuden, når de næste weekend møder Hertha Berlin i Bundesligaen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer