Europæisk Fodbold

Medie: Mbappé vil overtale Messi til at blive i PSG

På trods af rygter om en genforening mellem Lionel Messi og FC Barcelona, skulle Kylian Mbappé nu angiveligt forsøge at overtale argentineren til at forlænge med PSG.

Paris Saint-Germain's French forward Kylian Mbappe (C) celebrates with Paris Saint-Germain's Argentine forward Lionel Messi (R) after scoring his team's second goal during the French L1 football match between SCO Angers and Paris Saint-Germain (PSG) at The Raymond-Kopa Stadium in Angers, western France on April 21, 2023. (Photo by DAMIEN MEYER / AFP)

Det seneste stykke tid har der floreret utallige rygter om en mulig genforening mellem FC Barcelona og deres tidligere stjernespiller, Lionel Messi.

Og meget tyder på, at genforeningen bliver en realitet – dog ikke hvis beslutningen ligger hos Messis franske angrebskollega, Kylian Mbappé.

Ifølge det spanske medie Mundo Deportivo, vil franskemanden nemlig nu forsøge at overtale den argentinske troldmand til at blive i Paris og forlænge med PSG.

Mediet beretter, at Messi og Mbappé er blevet gode kammerater og nærmest har været uadskillelige, siden Neymar har måttet vinke farvel til resten af sæsonen grundet sin skade.

– De følges til træningerne og kampene, og derudover er stemningen mellem de to rigtig god – de griner, udviser selvtillid og frem for alt har de fundet en naturlig kemi på banen, skriver Deportivo.

Så selvom der formentlig sidder en masse Barcelona-fans på kanten af deres sædder og krydser fingre for, at den argentinske verdensmester vender hjem til Barcelona, er der altså en helt særlig franskmand, der har et noget andet ønske.

Barca-vicepræsident: Han er et æsel, hvis han ikke hjælper os med at hente Messi

PSG har nettet 106 gange denne sæson – heraf har Mbappé været direkte involveret i 42 af disse, mens Messi har været involveret i én enkelt færre.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P