Bundesligaen

Mål og Highlights: Se Wind sparke straffespark på overliggeren i Wolfsburg ydmygelse af Bochum

Jonas Wind fik en uheldig hovedrolle i Wolfsburg storsejr i Bundesligaen mod Bochum lørdag eftermiddag. Se mål og highlights i artiklen.

Soccer Football - DFB Cup - Round of 8 - 1. FC Union Berlin v VfL Wolfsburg - Stadion An der Alten Forsterei, Berlin, Germany - January 31, 2023 VfL Wolfsburg's Nicolas Cozza, Jonas Wind, Mattias Svanberg and teammates look dejected after the match REUTERS/Annegret Hilse DFB REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND/OR QUASI-VIDEO.

Selvom det blev til en storsejr til Jonas Wind og Wolfsburg, som slog Bochum med hele 5-1, så fik danskeren alligevel en uheldig hovedrolle i opgøret.

Wolfsburg kørte ellers Bochum ud af banen og var allerede ved pausen foran med 3-0. I anden halvleg fortsatte Wolfsburg-maskinen og ved stillingen 4-1 fik Jonas Wind muligheden fra 11-meter-pletten. Den forspildte danskeren dog med et skud på overliggeren.

Heldigvis for danskeren scorede hans holdkammerat Luca Waldschmidt på returen til kampens slutresultat, 5-1. Dermed er Wind og co. at finde på Bundesligaens ottendeplads – to point fra den sjettepladsen, der belønnes med Conference League-bold næste sæson.

Bochum 4-1 Wolfsburg (Wind brænder straffe, 76′)

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P