2 min læsningLindstrøm om stemningsboykot i Brøndby: Bliver helt ked af det på spillernes vegne

Den tidligere Brøndby-spiller, Jesper Lindstrøm, håber på spillernes vegne, at der findes en løsning på stemningsboykottet blandt klubbens fans.

2 min læsning
Den tidligere Brøndby-spiller, Jesper Lindstrøm, synes det er ærgerligt med stemningsboykot i. Brøndby og har ondt af klubbens spillere.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Selv nåede han at spille 65 kampe, inden han i 2021 blev solgt til Frankfurt.

Den tidligere Brøndby-profil, Jesper Lindstrøm, lægger ikke skjul på, at han fortsat følger tæt med i, hvad der foregår i hans tidligere klub.

I disse dage lyder overskrifterne fra Brøndby mestendels om det stemningsboykot, der præger særligt klubbens hjemmekampe, og det ærgrer den nuværende Frankfurt-spiller.

– Jeg kan ikke gøre så meget ved det, for jeg spiller jo i en helt anden klub, men jeg synes snart, at man skal finde en løsning på det hele, for jeg sidder derhjemme og bliver helt ked af det på spillernes vegne, siger Lindstrøm til Viaplay og uddyber:

– Jeg ved, hvor fedt det var at spille for Brøndby, og at de (spillerne, red.) ikke oplever det samme, som jeg gjorde, da jeg spillede, synes jeg er ærgerligt. Der ligger nogle ting bag, som jeg ikke kan styre, men jeg synes, at det er ærgerligt, at de spillere ikke får den samme mulighed, som jeg gjorde.

Avis: Så meget tjener Brøndby på fremtidigt Lindstrøm-salg

Jesper Lindstrøm er i øjeblikket skadet, og han har således ikke været i aktion for Eintracht Frankfurt siden den 5. marts. Der er dog gode meldinger fra den tyske finansby, hvor seneste meldinger lød på, at han danskeren nærmer sig et comeback.

Jesper Lindstrøm sluttede sin tid i Brøndby med at sidde ude med en karantæne i de sidste to kampe for klubben. Det ændrede dog ikke på, at han kunne tage en guldmedalje fra Superligaen med, da han knap to måneder senere skiftede til den tyske Bundesliga.

I den første sæson i Frankfurt vandt Jesper Lindstrøm Europa League med “Die Adler”.

Du kan se Jesper Lindstrøm forhale sig til uoverensstemmelserne i Brøndby i videoen over artiklen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer