Premier League

Howe før sæsondefinerende kamp: Det kan vi ikke benægte

Newcastle skal søndag forsøge at komme tilbage på sporet i Premier League, efter de i sidste runde tabte til Aston Villa, men det er de direkte konkurrenter fra Tottenham, der lægger vejen forbi St. James' Park.

Newcastle står overfor en af sæsonens mest afgørende kampe søndag, når de hjemme tager imod de direkte konkurrenter fra Tottenham.
Foto: Craig Brough/Reuters/Ritzau Scanpix

Efter fem sejre i streg, løb Newcastle lørdag ind i en lussing.

Eddie Howes mandskab blev sendt hjem fra Birmingham med et til 3-0-nederlag til Aston Villa, og dagen efter måtte de så se Manchester United overtage ligaens tredjeplads.

Allerede søndag venter der dog endnu en særdeles vigtig kamp for The Magpies, der hjemme på St. James’ Park tager imod de nærmeste forfølgere fra Tottenham.

– Det er en kæmpestor kamp for os, det kan vi ikke benægte. På det her tidspunkt i sæsonen begynder kampene at løbe op, og vi møder en af vores konkurrenter i ligaen. Vi er glade for at spille på hjemmebane og håber, at vi kan mærke rygstødet fra tilskuerne.

– Forhåbentlig kommer tilskuerne til at spille en rolle, som de har gjort i andre kampe. I de store ligakampe har fansene været fantastiske for os, og de har afgjort båret os i visse momenter. Det er den slags kampe, hvor man aldrig er sikker på, at det vil gå ens vej i 90 minutter, og der vil komme tidspunkter i kampen, hvor vi er nødt til at være stærke og kompakte, og så kan tilskuerne forhåbentlig hjælpe os, lyder det fredag fra Eddie Howe.

Newcastle har i de seneste to kampe måttet undvære sin franske kreatør, Allan Saint-Maximin, der har siddet ude med en baglårsskade, og selvom det selvfølgelig vil være et boost for Eddie Howe og Newcastle at have den kreative franskmand tilbage, så tør manageren endnu ikke sige, om Saint-Maximin kan være klar til søndag.

Newcastle-profil efter 3-0-lussing: Føltes forkert allerede fra første minut

– Vi er ikke 100 procent sikre på Maxi endnu. Der har ikke været noget tilbagefald. Det har måske taget lidt længere, end vi oprindeligt troede, men man er nødt til at være forsigtig, når det drejer sig om en baglårsskade, lyder det fra Howe, der til gengæld melder Sean Longstaff helt klar, efter han som følge af sygdom kun var frisk nok til en rolle som indskifter mod Aston Villa.

Selvom både Newcastle og Tottenham begge kan nå Manchester United på Premier Leagues tredjeplads, så ser det med otte kampe for Newcastle og syv tilbage for Tottenham ud til, at de to klubber kæmper om den fjerde og sidste engelske billet til Champions League i næste sæson.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P