Europæisk Fodbold

Trods rygter om exit: PSG-træner føler sig sikker

Selvom ikke alt har været fryd og gammen i PSG i denne sæson, så regner klubbens cheftræner, Christophe Galtier, også med at sidde på posten efter sommerferien.

PSG-cheftræner Christoph Galtier regner trods svingende resultater med at sidde i sædet efter sommerferien.
Foto: Franck Fife/AFP/Ritzau Scanpix

Knap et år inde i sin ansættelse, er tvivlen allerede begyndt.

Er Christoph Galtier den rette mand som cheftræner for Paris Saint-Germain, eller bør den 56-årige franskmand gøre plads for et større navn?

Selv er Galtier ikke så meget i tvivl, for han er allerede gået igang med klubbens strategiske rådgiver – i andre klubber kaldet sportsdirektør – om at forberede næste sæson.

– Vi arbejder med Luis Campos på truppens struktur for næste sæson med de modifikationer, vi gerne vil lave for at forbedre holdet, så vi måske kan få mere variation i vores spil. Det kan være igennem en ændret organisation, så vi får en bedre balance. Det har vi arbejdet på i i flere uger og også i sidste uge.

– Føler jeg mig sikker på at være træner i næste sæson? Jeg regner med at være træner for Paris Saint-Germain i næste sæson, lyder det på torsdagens pressemøde fra Galtier.

Galtier blev i 2020-21-sæsonen overraskende fransk mester med Lille. Det kastede i første omgang et job i OGC Nice af sig, men sidste sommer tog han så karrierens største skridt, da han blev cheftræner i PSG.

Efter 43 kampe i spidsen for hovedstadsklubben er det blevet til et pointgennemsnit på 2,21 point per kamp, men PSG er røget ud af både Champions League og den franske pokalturneringen allerede i ottendedelsfinalerne.

Selvom de med syv kampe tilbage i Ligue 1 ligner en sikker fransk mester, så er ambitionerne til mere i Paris, hvor spillertruppen har en markedsværdi, der ifølge Transfermarkt er langt over dobbelt så stor som hos nummer to – AS Monaco – på listen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P