Bundesligaen

Medie: Dortmund-fansene har vendt sig mod Reus

Dortmund-anfører Marco Reus har kontraktudløb denne sommer, men klubmanden nyder ikke længere den opbakning blandt klubbens fans, som tidligere har været tilfældet.

Dortmund-fansene har ifølge SportBild vendt sig mod anfører Marco Reus, som har kontraktudløb denne sommer.
Foto: Heiko Becker/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Han er Mister Dortmund.

Men i Dortmund mister fansene tålmodigheden.

Marco Reus nyder ikke længere den popularitet og stjernestatus i barndomsklubben, som han engang gjorde.

Til sommer har den 33-årige midtbanespiller kontraktudløb, og i den forbindelse har SportBild foretaget en rundspørge, der til trods for at være ganske uvidenskabelig giver et klart billede af Dortmund-anførerens dalende popularitet.

Således har hele 78 procent af de 34.400 deltagere svaret ‘nej’ til spørgsmålet om, hvorvidt Dortmund skal forlænge kontrakten med den højst betalte spiller i klubbens historie.

Reus har i denne sæson startet præcis halvdelen af Dortmunds kampe i Bundesligaen, og generelt anses han som en spiller, der er alt for tilbøjelig til at pådrage sig skader.

Det har igennem karrieren betydet, at han har misset 148 kampe for klubben på grund af skader, ligesom han ikke var en del af det tyske landshold, der i 2014 blev verdensmester, da han sad ude med en ankelskade.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Også den tidligere tyske landsholdsspiller, Lothar Matthäus, mener, at tiden kan være ved at rinde ud for Reus i Dortmund.

– Reus bliver ikke bedre, og skaderne fortsætter med at komme, og så bliver han selvfølgelig ældre. Hvis man ikke længere stoler 100 procent på Marco Reus, så bør man finde en løsning, der er fornuftig for begge parter. Reus er ikke længere en urørlig starter som anfører, lyder det fra Sky Sports-eksperten.

Mål og Highlights: Se Dortmund smide sejren efter vildt Stuttgart-comeback i mindeværdigt Bundesliga-brag

Ydermere lyder kritikken, at Reus har det med at forsvinde i de store kampe, og det skulle også have været tilfældet i denne sæsons kampe mod Chelsea i Champions League, RB Leipzig i DFB Pokalen og Bayern München i Bundesligaen.

Marco Reus er i skrivende stund nummer ni på listen over spillere med flest kampe for Dortmund. Allerede lørdag kan han dog lægge sig op på siden af både Dieter Kurrat og Łukasz Piszczek på en delt syvendeplads med 382 kampe, når Dortmund i Bundesligaen tager imod Frankfurt.

Med i alt 161 scoringer for klubben er Marco Reus nummer to på listen over spillere med flest scoringer for Dortmund. Han har dog 16 mål op til Alfreds Preisslers 177 mål, som hovedsageligt blev sat ind i 1950’erne.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P