Champions League

Courtois forud for Chelsea: Forstår ikke, at de fejler

Den tidligere Chelsea-målmand, Thibaut Courtois, håber, at hans tidligere klubs dårlige periode fortsætter i aften.

Real Madri-målmand Thibaut Courtois forstår ikke, hvordan Chelsea kan fejle i Premier League med det hold, de har.
Foto: Pierre-Philippe Marcou/AFP/Ritzau Scanpix

Chelsea kan redde meget tirsdag aften.

En sæson der umiddelbart ser ud til at være til glemmebogen, kan mere eller mindre reddes, hvis de skaber et resultat i Champions League-kvartfinalen mod Real Madrid.

London-klubben har dog et vanskeligt udgangspunkt forud for det andet møde med spanierne, efter de i den spanske hovedstad tabte 2-0 i sidste uge.

Hos madrilenerne har den tidligere Chelsea-målmand, Thibaut Courtois, også fulgt med i krisen i sin tidligere klub, og han har svært ved at forstå den.

– Helt ærligt så forstår jeg ikke, hvordan Chelsea kan fejle i Premier League. De har verdensklassespillere, som er i stand til at opnå succes – selvom jeg håber, at deres dårlige periode fortsætter tirsdag, lyder det fra Courtois.

Real-stopper fyldt med selvtillid: Jeg er på vej til at blive den bedste i verden

Det er snart fem år siden, at Courtois skiftede Stamford Bridge ud med Bernabeu, men hans 126 kampe i den engelske Premier League har ikke desto mindre lært ham én ting.

– Der findes ikke en nem engelsk modstander. Chelsea er forpligtede til at angribe i forsøget på at score et mål, og måske kan det gøre det nemmere for os. Vi er forpligtede til at spille med hovedet og glemme den fordel, vi har med fra Bernabeu.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Chelsea er måske nok i krise når det kommer til point i Premier League, men de er altid en vanskelig modstander. Vi håber på en taktisk kamp, ikke en kamp, der fra først minut går amok, lyder det fra den belgiske landsholdsmålmand.

Thibaut Courtois nåede i alt at spille 154 kampe for Chelsea i perioden fra sommeren 2014 til 2018, hvor Chelsea solgte ham for 35 millioner euro til Real Madrid.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P