1 min læsningOfficielt: U-20 VM-værter fundet

FIFA har fredag offentliggjort den nation, der senere i år skal agere værtsnation for U-20 verdensmesterskaberne.

1 min læsning
Patricia De Melo Moreira/AFP/Ritzau Scanpix

De kan godt vente lidt med at dæmpe VM-feberen i Argentina.

FIFA har nemlig mandag aften offentligjort, at verdensmestrene skal være værter for U-20 VM, der løber af stablen den 20. maj 2023.

Således vender VM-dansen ‘hjem’, og argentinerne kan glæde sig over, at de unge drenge kan vinde den store hæder på hjemmebane.

Ifølge FIFA er Argentina den mest succesfulde nation ved U-20 VM, hvor de har vundet det eftertragtede trofæ hele seks gange.

FIFA-præsident, Gianni Infantino, havde dette at sige, efter Argentina blev præsenteret som værtsnation for turneringen:

– FIFA glæder sig over at kunne annoncere, at dette års FIFA U-20 VM vil finde sted i Argentina, hvor verdensmestrenes hjem åbner sine døre for fremtidens superstjerner i fodboldverdenen.

– Siden 1977 har nogle af de største spillere i verden været med i denne turnering, spillere som Maradona, Messi, Pogba og Haaland. AT dette års turnering finder sted i et land, der lever og ånder fodbold, vil være en enorm inspiration for morgendagens stjerner, lød det fra den schweizisk-italienske FIFA-præsident ifølge FIFA’s hjemmeside.

Fra afrikansk ‘børneklub’ til topscorer med prisskilt på en milliard – her er historien om Serie A’s nye nigerianske guldfugl

Oprindeligt skulle Indonesien have haft værtskabet for U-20 VM i år, men FIFA har valgt at give bolden til Argentina i stedet.

Lodtrækningen til grupperne ved turnering finder sted fredag den 21. april i Zürich, hvor Argentina selvsagt er at finde i puljen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer