1 min læsningMedie: Valverde slog modstander ned – så stor kan straffen blive!

Den knytnæve, Federico Valverde sendte i ansigtet på Álex Baena, kan vise sig at få slemme konsekvenser for Real Madrid-stjernen.

1 min læsning
Federico Valverde kan potentielt se frem til en straf på 12-spilledages karantæne.
Foto: Isabel Infantes/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Temperamentet løb over for Federico Valverde.

Efter opgøret mellem Real Madrid og Villareal tidligere i april ventede Real-profilen ved Villareals spillerbus og slog Villareals Álex Baena i ansigtet.

Tidligere er det kommet frem, at Villareal-spilleren har anmeldt Valverde for vold, og nu melder det spanske medie Relevo, at der potentielt også kan vente en lang karantæne for uruguayaneren.

Ifølge mediet kommer Valverdes slag til at koste ham et sted mellem fire og 12 kampe i karantæne for Real Madrid.

Det er dog ikke sikkert, hvor lang straffen præcis bliver endnu, men mediet mener at vide, at der bliver taget en beslutning om karantænens længde om halvanden måned.

Det betyder, at den 24-årige midtbanespiller, som tingene står lige nu, kan være med i størstedelen af de resterende kampe i LaLiga denne sæson, og at han i øvrigt også er til rådighed i både Copa del Rey-finalen mod Osasuna i starten af maj.

Nu eskalerer det – dødstrusler mod Villarreal-spiller efter klammeri

Valverde skal sammen med de øvrige stjerner fra Real Madrid forsøge at spille sig videre fra Champions League-kvartfinalen, når Ancelottis tropper møder Chelsea i returopgøret på tirsdag.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer