2 min læsningMedie: Stort økonomisk tab – Chelsea klar til at lade Lukaku gå for ‘småpenge’

Premier League-klubben Chelsea FC skulle angiveligt være villig til at sælge Romelu Lukaku til sommer trods et enormt økonomisk tab.

2 min læsning
Chelsea lider stort tab på Romelu Lukaku-salg
Foto: Lee Smith/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Det er aldrig blevet til den Chelsea-succes, man havde håbet på.

Romelu Lukaku ser således ud til at være færdig i den engelske storklub for anden gang, når transfervinduet åbner op på vid gab til sommer.

Og det med et enormt økonomisk tab til følge. Det skriver Football Insider.

Ifølge mediets kilder, så ser det ud til, at Premier League-klubben, der lige nu har sendt Lukaku på udlån til Inter for resten af sæsonen, har planer om at afskibe den store belgier til sommer.

Og det til trods for, at salgsprisen skulle være betydeligt lavere, end hvad man købte Lukaku til i sommeren 2021.

Mediet beretter, at meget tyder på, at Lukaku forlader Chelsea til sommer for en pris, der end ikke runder 30 millioner pund – svarende til et maksimalbeløb på omkring 250 millioner kroner.

Sættes det op imod indkøbsprisen, som ifølge mediet skulle lyde på i omegnen af 97,5 millioner pund – svarende til omkring 820 millioner kroner – så ser Chelsea altså ud til, at tabe mere end en halv milliard kroner på Lukaku på bare to år.

Medie: Chelsea-stjerne har fået ny agent – smutter sandsynligvis til sommer

Mediet fortæller, at det for nuværende skulle være usandsynligt, at Lukaku skifter til Inter på en permanent aftale, mens andre interesserede klubber som Everton og Aston Villa også skulle være usandsynlige destinationer grundet belgierens store hyre. I stedet skulle et potentielt skifte til den Saudi-Arabiske liga være på tale.

Romelu Lukaku har været Chelsea-spiller over flere omgange. Han kom først til Chelsea fra belgiske Anderlecht tilbage i 2011. Her blev det til en række udlån, før han skiftede permanent til Everton.

Efterfølgende blev det til ophold i både Manchester United og Inter, før han igen vendte tilbage til Chelsea i 2021 – dog uden den forventede succes.

I alt har Lukaku spillet 59 kampe for Chelsea med 15 mål og tre assists til følge. Han er fortsat på kontrakt i klubben frem til sommeren 2026.

Spoiler-alert: Chelsea taber Champions League-finalen

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer