1 min læsningKlopp med skarp kritik af den engelske presse: De ting, i skriver, er ofte langt fra sandheden

Livepool-manageren irettesatte i skarpe vendinger journalisterne på pressemødet forud for Premier League-opgøret mod Leeds.

1 min læsning
Jürgen Klopp mener, at de engelske presse ofte fortæller usande historier.
Foto: Paul Ellis/AFP/Ritzau Scanpix

Fodbold-fanatikere er vilde med rygtesnak.

Derfor er det heller ikke underligt, at den engelske presse i stor stil bringer de saftigste rygter – nogle mere troværdige end andre – når de bliver tippet om dem.

Men nu har Liverpools tyske manager, Jürgen Klopp, fået nok. Da han på dagens pressemøde blev spurgt ind til en række rygter om nye spillere, gav han i stedet for at svare på spørgsmålet, en lille stikpille til de fremmødte journalister.

– Vi kan ikke diskutere de ting, i gerne vil diskutere, i offentligheden. Hvilken situation ville det ikke blive?, indledte tyskeren på pressemødet og fortsatte senere:

– De ting, i skriver, er ofte så langt fra sandheden, at det er helt utroligt. Ikke fordi i har lyst til at lyve, men fordi i bare følger, hvad andre siger. Det eneste, jeg ønsker for jer, er, at i en dag kunne sidde i min stol og læse de ting, i skriver, og tænke ‘Wow, virkelig?’, svarede Klopp yderligere.

En journalist ønskede efterfølgende, at Liverpool-chefen gav konkrete eksempler på usande historier, men Klopp ville ikke give nogen og gav en længere forklaring om, hvorfor det ikke var nogen kritik, som du kan høre i videoen øverst i artiklen.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Jürgen Klopps Liverpool-tropper møder Leeds på Elland Road mandag aften klokken 21:00. Du kan følge opgøret direkte på TV3+ eller se højdepunkterne, som de sker, her på sitet.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer