3F Superligaen

Poulsen ville have straffespark: Ringe han ikke kan se det

Nicolai Poulsen var bestemt ikke tilfreds med, at han ikke fik straffespark i kampen mod Brøndby søndag aften.

AGF's midtbanespiller, Nicolai Poulsen, føler sig snydt for straffespark i kampen søndag aften mod Brøndby på Brøndby Stadion.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

AGF havde chancer til mere, men de måtte rejse hjem uden point.

For første gang i 2023 måtte AGF søndag aften tage fra en superligakamp uden point, da de tabte 1-0 til Brøndby.

Aarhusianerne havde ellers både spil og muligheder nok til at få noget med fra den københavnske vestegn, og særligt en situation i første halvleg kunne, ifølge AGF-midtbanemotoren Nicolai Poulsen, have ført til en scoring.

Ved et hjørnespark havde Brøndbys Joe Bell godt fat i midtbanemanden, der ikke selv var i tvivl:

– Jeg oplever, at det er helt vildt, at han ikke dømmer et straffespark til mig. [Jeg er ] På vej ud mod bolden for at lægge den af, og det har jeg jo ikke mulighed for, når han står og holder mig idet, jeg skal til at løbe. Så vidt jeg er orienteret, så er bolden sat i gang, og han står og holder mig, så jeg kan ikke forstå, at der ikke er straffespark.

Mål og Highlights: Se BIF-back sikre arbejdssejr mod AGF

– Man kommer tit til at lyde som en tudeprins efterfølgende, når man ikke får en kendelse med sig, men efter min mening og efter reglerne, så er der jo straffespark, lød det efter kampen fra Nicolai Poulsen.

Den tidligere AGF-midtbanespiller, Martin Jørgensen, var dog ikke helt enig med sin efterfølger, det kan du høre mere om her:

Nicolai Poulsen havde undervejs fat i kampens dommer.

– Jeg siger jo til ham (dommeren, red.), at jeg ikke kan forstå, at der ikke er straffespark. Jeg føler ikke engang, at jeg spiller på den. Han står klokkeklart og holder mig, så jeg synes det er ringe, at han ikke kan se det, lyder det fra Poulsen.

Med et kig i kampstatistikkerne kan Nicolai Poulsen og AGF med rette føle, at de burde have fået mere med fra Brøndby Stadion, da de noterede sig for 1,17 xG mod Brøndbys 0,71 xG.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P