2 min læsningMål og Highlights: Se FCK indtage førstepladsen efter tæt sejr over Viborg

FC København skulle rejse sig efter sidste spillerundes skuffelse, da Viborg kom på besøg i Parken søndag eftermiddag.

2 min læsning
Claus Bech/Ritzau Scanpix

Guldet er bestemt inde for rækkevidde for FC København i 3F Superligaen.

Søndag eftermiddag mødte de et Viborg-mandskab, som jagtede oprejsning efter et 1-0 nederlag hjemme til AGF sidste spillerunde.

Københavnerne skulle også rejse sig, efter man tabte 1-0 i Randers, og det gjorde de. Søndagens kamp sluttede nemlig noget mere fornøjeligt set med FCK-briller, hvor ‘Løverne’ vandt med 2-1 hjemme i Parken.

Efter en jævnbyrdig start brød Mohammed Daramy igennem Viborg-forsvaret med en flot drible-tur, hvor den unge kantspiller kunne sende bolden ind bag Viborg-keeperen, Lucas Lund, til 1-0.

Dermed kunne Daramy notere sig for sit ottende Superliga-mål i denne sæson. Ni minutter efter scoringen, var han også tæt på endnu en kasse, hvor stolpen satte en stopper for et drøn af et hug lidt udenfor feltet.

Kort inden pausen fik Viborg udlignet. Anton Gaaei sendte bolden ind i feltet, hvor han fandt Elias Achouri ved bagerste stolpe, der headede bolden mod målet. Selvom Kamil Grabara diskede op mod en feberredning, formåede han kun at sende bolden lige ud til Achouri igen, som kunne sparke den i kassen til 1-1.

Viborg lagde et højt pres i starten af anden halvleg, hvor de også fik tilkæmpet sig nogle chancer.

FCK fik dog igen taget initiativet i kampen og kom endnu engang på sejrskurs. Rasmus Falk snoede sig igennem Viborg-forsvaret og kom helt ned til baglinjen, før han med en præcis aflevering skråt tilbage i feltet fandt Victor Claesson, som uden problemer sparkede bolden i mål fra klods hold til 2-1.

Det skulle også blive kampens endelige resultat, og dermed kan FC København endnu engang indtage førstepladsen i Superligaen.

Se alle målene i videoen øverst i artiklen.

AC Horsens-træner efter nederlag: Det mangler vi

Dog har Københavnerne spillet en kamp mere end andenpladsen fra FC Nordsjælland, som skal i aktion mod Randers FC mandag den 17. april. Den kamp kan du se på TV3 SPORT og Viaplay – der er kickoff klokken 19:00.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer