2 min læsningAC Horsens-træner efter nederlag: Det mangler vi

AC Horsens led et snævert nederlag til Lyngby søndag eftermiddag. Det sætter AC Horsens-træneren, Jens Berthel Askou, ord på.

2 min læsning
Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

AC Horsens måtte rejse tomhændet hjem fra Lyngby søndag eftermiddag.

Klubben er nu seks point fra nedrykningsstregen, hvor netop Lyngby og AaB ligger på lur efter overlevelse i Superligaen.

Ifølge AC Horsens-cheftræner, Jens Berthel Askou, manglede hans hold flere ting, selvom de sidste gang spillede en god kamp mod Silkeborg, hvor de vandt med 2-1 på udebane.

– Vi mangler det overskud, der gør, at vi står lidt tættere sammen i kæderne i nogle enkelte situationer, hvor Lyngby så bliver farlige og udnytter det til at lave to mål, lyder det fra Horsens-bossen.

Ifølge Askou manglede hans hold også kvalitet med bolden, og at de får truffet de rigtige beslutninger – og det var noget, modstanderen var gode til i dag.

Det var også et svækket Horsens-mandskab, der mødte op til kamp i dag ifølge Horsens-træneren.

– Vi måtte skifte [Jacob] Buus ud tidligt, vi må skifte Janus [Drachmann] ud tidligt, i forvejen har vi nogle folk ude som er vigtige for os, og så spiller vi med det vi har – i dag var det ikke nok.

Nu ser Jens Berthel Askou frem mod de sidste syv kampe i Superligaens Kvalifikationsspil, hvor de næste gang møder FC Midtjylland hjemme i Hosens søndag den 23. april.

Mål og Highlights: Se Lyngby nærme sig overlevelse med snæver sejr over AC Horsens

Det er en kamp du kan se på Canal 9 og Discovery+. Der er kickoff klokken 14:00 på CASA Arena Horsens.

Se hele interviewet med Jens Berthel Askou i videoen øverst i artiklen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer