Premier League

United-stjerne fik verbale tæv af Premier League-legender: Det er fuldstændig løgn!

I et interview til Sky Sports svarer Bruno Fernandes nu tilbage på kritikken fra Gary Neville og Roy Keane.

Bruno Fernandes svarer nu tilbage på kritik fra Roy Keane og Gary Neville.
Foto: Peter Cziborra/Reuters/Ritzau Scanpix

Liverpool 7-0 Manchester United.

Sådan så måltavlen ud efter de to Premier League-rivalers seneste opgør tilbage i starten af marts.

I kølvandet på opgøret fik hele Manchester United-truppen en ordentlig tur i maskinen af den engelske presse, men særligt Bruno Fernandes blev hængt ud som en af de helt store syndere efter opgøret.

Sky Sports’ to pundits, som begge også har legende-status i Manchester United, Roy Keane og Gary Neville, holdte ikke tilbage med deres kritik af portugiseren.

Især hans attitude faldt ikke i god jord hos de to TV-personligheder, og hans gestikuleren med armene efter sine holdkammerater, fik Keane og Neville til at kalde ham en skændsel for klubben.

Nu svarer Fernandes så tilbage på kritikken, som han ikke mener var berettiget.

– Det meste, der blev sagt efter kampen, var fuldstændig løgn. De antager, at jeg sagde noget, som jeg ikke sagde, bare fordi jeg vifter med armene, siger portugiseren til Sky Sports og sender også en lille stikpille til de to åbenmundede Sky-eksperter.

– Pundits vil altid gerne sige noget for at få opmærksomhed og kredit fra folk udenfor. Nogle gange siger de noget bare for at sige noget.

Følg Campo på Facebook

Manchester United har svaret flot tilbage efter ydmygelsen på Anfield, men har alligevel mødt yderligere kritik, efter man i starten af april også tabte til Liverpool.

Det er dog den eneste kamp, man har tabt siden kampen på Anfield, og søndag kan Erik ten Hags tropper spille sig alene på tredjepladsen med en sejr mod Nottingham Forest.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P