LaLiga

Real Madrid fik perfekt optakt til Chelsea-brag: Spillede Cadiz ud af brættet

Real Madrid fik en perfekt optakt til returopgøret mod Chelsea i Champions League, da de lørdag aften udspillede Cadiz og vandt 2-0.

Real Madrid tog en sikker sejr over Cadiz.

3,14 mod 0,41.

Expected goals for kampen mellem Real Madrid og Cadiz taler sit tydelige sprog. Real Madrid væltede i chancer og spillede flot fodbold, da de lørdag slog Cadiz med 2-0.

En sejr, der kunne have været meget større, hvis Real Madrid havde udnyttet bare halvdelen af de mange store chancer, de spillede sig til i løbet af opgøret.

For Real Madrid sad, som forventet, på alt spillet i opgøret, mens Cadiz forsvarede bravt, og Cadiz-keeper, David Gil, stod en flot kamp og holdt Real Madrid fra fadet i de første 72 minutter.

Her fik Los Blancos så endelig hul på bylden, da Nacho Fernandez gjorde, hvad hans offensive holdkammerater ikke havde formået og banket bolden i kassen på et langskud.

Fire minutter efter satte Marco Asensio så det sidste søm i Cadiz-kisten, da han fordoblede Real Madrid-føringen til kampens slutresultat, 2-0.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Sejren betyder på den korte bane, at Real Madrid går ind til returopgøret mod Chelsea i Champions League med tanken fuld af selvtillid.

På den længere bane i den hjemlige turnering ændrer det ikke så meget. Real Madrid ligger nemlig stadig på andenpladsen i La Liga og skal bruge et mindre mirakel, hvis de skal kapre mesterskabet fra Barcelona.