Guardiola tog Haaland ud i pausen: Vi er nødt til at passe på ham

Erling Haaland var godt på vej mod endnu et hattrick, inden Pep Guardiola tog ham ud i pausen - men det var for at skåne ham.

Pep Guardiola pillede Erling Haaland ud i pausen i sejren over Leicester i Premier League.

Ind, cementere sejren, slå endnu en rekord og så ud igen.

Sådan forløb Erling Haalands kamp, da Manchester City slog Leicester City med 3-1. En kamp, hvor Haaland lignede en, der havde mange flere mål i støvlerne.

Men selvom nordmandens iver efter at score mål garanteret er enorm, og han gerne ville have jagtet sit syvende hattrick i denne sæson, så sagde hans manager, Pep Guardiola, stop ved pausefløjtet.

Her skiftede Pep Guardiola således sin guldfugl af banen, og selvom Haaland garanteret ikke så det sådan, så var det for hans egen skyld.

– Erling spillede 90 minutter i seneste kamp og har været ude i 10-15 dage med skade, og kampen mod Bayern München var meget krævende, indleder Guardiola og fortsætter:

– Vi er nødt til at passe på ham, for han er også skadet engang imellem.

Du kan se hele interviewet med Pep Guardiola i videoen øverst i artiklen.

Manchester City vandt opgøret mod Leicester med 3-1, og i processen scorede Erling Haaland to mål og tangerede med sit andet mål rekorden for flest mål i en Premier League sæson.