2 min læsningVilde tal: Haaland har scoret mere end ‘Big Six’-klub denne sæson

Erling Haaland har i denne sæson bombet flere bolde i kassen end en af de traditionelt største klubber i Premier League.

2 min læsning
Erling Haaland har scoret flere mål end Chelsea denne sæson.
Foto: Oli Scarff/AFP/Ritzau Scanpix

Han er garant for mål!

Manchester Citys norske bomber Erling Braut Haaland har været noget nær ustoppelig i denne sæson.

Alligevel er det nok de færreste, der havde regnet med, at Erling Haaland ene mand kunne sætte en af Premier Leagues topklubber til vægs. Men det er dog tilfældet.

39 kampe har Haaland spillet for Manchester City. Og her er det blevet til imponerende 45 mål fra nordmandens fod.

Cifre man knap nok kan turde drømme om hos Premier League-konkurrenterne fra Chelsea, som i den grad har manglet skarpheden foran målet siden sæsonstart.

Faktisk ser det så grelt ud for Chelsea, at Erling Haaland alene har scoret flere mål end hele Chelsea-holdet tilsammen på tværs af alle tællende turneringer.

Kan Haaland vinde Ballon d’Or? Her er hvad det kræver at vinde fodbolds største hæder

I alt står Premier League-klubben fra London nemlig noteret for 41 scoringer i sæsonen – på tværs af alle turneringer. Således er Erling Haaland altså i skrivende stund fire mål foran Chelsea.

Den norske bomber har i sine seneste to Premier League-optrædener scoret tre mål, mens han i Champions League har nettet imponerende seks gange i de seneste to runder. Modsat har Chelsea blot formået at score to mål i Champions League og nul mål i Premier League i samme mængde kampe.

Haaland skiftede i sommer Borussia Dortmund ud med Manchester City, hvor han fortsat er på kontrakt frem til sommeren 2027.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer