2 min læsningTransferjournalist: FC Barcelona tæt på ‘AC’-konkurrent – nær aftale med spansk landsholdsspiller

FC Barcelona skulle angiveligt være tæt på at blive en spansk landsholdsspiller rigere på samme position som danske Andreas Christensen.

2 min læsning
FC Barcelona tæt på aftale med Iñigo Martínez.
Foto: Vincent West/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Det har været særdeles omtalt, at FC Barcelona har svært ved at få økonomien til at hænge sammen.

Alligevel ser det ud til, at den catalanske storklub forsøger at være aktive på transfermarkedet – både i forhold til salg og køb af spillere.

I hvert fald melder den normalt troværdige transferjournalist, Fabrizio Romano, torsdag, at FC Barcelona nu skulle være rigtig tæt på, at være nået til verbal enighed med en landsholdsaktuel spanier.

– Barcelona er virkelig tæt på at have indgået en mundtlig aftale med Iñigo Martínez på en fri transfer. Det er rapporteret i flere spanske medier, at Barça har afvist andre muligheder for at prioritere Iñigo-aftalen. 90 % enighed mellem parterne – men aftalen afhænger fortsat af Financial Fair Play, skriver Romano.

Som det fremgår af citatet, er det den 31-årige aktuelle Athletic Club-spiller, Iñigo Martínez, der altså skulle være tæt på en aftale med FC Barcelona.

Martínez spiller normalt i det centrale forsvar for Athletic Club, hvor han har kontraktudløb til sommer, og vil altså derfor komme ind som direkte konkurrent til danske Andreas Christensen.

Chelsea vil hente Barça-komet til sommer: Lokker med enorm lønsum og nyt trænernavn

Der har dog tidligere været rygter om, at Andreas Christensen rent faktisk kan være en af flere spillere, der forlader FC Barcelona til sommer med målet om at komme oven på rent økonomisk igen.

Andreas Christensen har dog høstet store roser i medierne, i staben og blandt spillerne i FC Barcelona.

Efter flere gode præstationer skulle flere klubber da også have fået øjnene op for danske ‘AC’, hvilket du kan læse mere om herunder.

Medie: Barcas AC tiltrækker sig opmærksomhed fra Premier League

Opdateret: Det spanske medie Relevo skriver efterfølgende, at Iñigo Martínez angiveligt nu har skrevet under på en kontrakt med FC Barcelona, ligesom han også skulle have bestået det nødvendige lægetjek.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer