Bundesligaen

Medie: Bayern München overvejer at fyre Sadio Mané efter slag

Det kan angiveligt få yderst alvorlige konsekvenser for Sadio Mané, at han tirsdag slog Bayern-holdkammerat Leroy Sane i ansigtet efter kampen mod Manchester City.

FC Bayern München overvejer at fyre Sadio Mané efter batalje med Leroy Sane.
Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Der er masser af drama i FC Bayern München for tiden!

Først valgte klubben at fyre manager Julian Nagelsmann, hvorefter den tidligere Borussia Dortmund, PSG og Chelsea-manager, Thomas Tuchel, blev hentet ind som erstatning.

Efterfølgende har klubben lidt et par skuffelser med en DFB Pokal-exit mod undertippede Freiburg og senest et 3-0-nederlag i Champions League mod Manchester City, hvilket stiller den tyske storklub dårligt før det kommende returopgør på hjemmebane.

Og efter det skuffende resultat mod Manchester City opstod der endnu engang uroligheder i Bayern, da det kom frem, at Sadio Mané havde slået holdkammeraten Leroy Sane i hovedet i en intern batalje.

Og det kan nu ende med at få alvorlige konsekvenser for Sadio Mané. Det skriver Sky Sports Germany torsdag formiddag.

Mediet beretter således, at FC Bayern München-toppen skulle have holdt møde sent onsdag aften. Og her blev situationen omkring Sadio Mané diskuteret grundigt – blandt andet med henblik på, hvilken straf man ønsker at give senegaleseren.

Forskellige muligheder skulle have været på bordet. Det gælder angiveligt alt fra en bøde og karantæne og så til en decideret fyring. Intet skulle ifølge mediet være udelukket.

Og ifølge Sky Sports Germany-journalisten, Florian Plettenberg, er det da også langt fra urealistisk, at Mané snart er fortid i det sydtyske.

– Jeg tror ikke på Sadio Manés fremtid i Bayern ud over sommeren, indleder Plettenberg, som samtidig bekræfter, at flere spillere i Bayern-truppen er af samme holdning:

– Der er mange spillere, der er kritiske over for Mané. De antager, at Mané ikke længere vil spille i Bayern München. Faktum lige nu er, at det syder på ledelsesgulvet i FC Bayern München.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Hele sagen omkring Sadio Mané omhandler ifølge flere tyske medier, at han skulle have slået Leroy Sané i hovedet efter Bayern Münchens nederlag til Manchester City tirsdag aften. Et slag der eftersigende var så kraftigt, at Sané efterfølgende skulle have blødt fra ansigtet.

Sadio Mané skiftede i sommer Liverpool ud med FC Bayern München. Her er det indtil videre blevet til 32 kampe med 11 mål og fem assists til følge.

Mané har i skrivende stund kontrakt frem til sommeren 2025 – altså medmindre FC Bayern München vælger at gøre alvor ud af dagens meldinger fra Sky Sports.

Sabitzer: Konkurrencen er mere ekstrem i Manchester United end i Bayern München

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P