1 min læsningMållinjeteknologien måtte i brug, da Feyenoord sejrede mod Roma

Det var et tæt opgør, men det blev hollænderne, som løb med sejren, da Feyenoord tog imod Roma torsdag aften.

1 min læsning
Soccer Football - Europa League - Quarter Final - First Leg - Feyenoord v AS Roma - Feyenoord Stadium, Rotterdam, Netherlands - April 13, 2023 AS Roma's Gianluca Mancini in action with Feyenoord's Justin Bijlow REUTERS/Piroschka Van De Wouw

Høj intensitet og store chancer i begge ender.

Sådan lød opskriften, da Feyenoord havde inviteret AS Roma en tur til Holland for at spille den første af to kampe i forbindelse med Europa League-kvartfinalerne.

Det blev Feyenoord, der trak det længe strå, da hollænderne sejrede med cifrene 1-0 – på trods af at Roma havde flere kæmpechancer.

Første halvleg var meget lige og endte uden mål – det er på trods af, at kampens, måske, største jubelbrøl fandt sted i kampens 43. minut, da Romas Lorenzo Pellegrini bankede et straffespark på stolpen.

I kampens anden halvleg scorede Mats Wieffer en hurtig drømmeflugter og bragte hjemmeholdet på 1-0, der som bekendt også blev kampens endelige resultat – igen var størstedelen af stadion i ekstase.

Italienerne var dog tæt på at udligne ved flere lejligheder, og selv mållinje-teknologien måtte i brug, da Feyenoord-forsvaret efter et hjørnespark måtte cleare bolden på målstregen.

Så er der trukket lod – sådan ser Europa League-kvartfinalerne ud

Mourinho og kompagni må altså rejse hjem med et nederlag og satse på en sejr, når returopgøret spilles i Rom den 20. April.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer